Friday, March 16, 2007

Silliguri

javell, her var vi igjen!
sist dere horte fra oss satt vi oss paa toget til silliguri. det var en 20 timers lang togtur...med 3 kvaderatmeter delt paa 6 personer..morsom opplevelse! tror aldri jeg har levd paa saa liten plass saa lenge!
tirsdag ankom vi silliguri, der ble vi hentet paa togstasjonen. sjekket inn paa et helt oki lodge...paa kvelden hadde vi brifing mote med folkene paa nehemja senteret. der saa vi igjennom programmet for de neste dagene..(det var litt forandra)
onsdag morgen sto vi pakka og klare for nok en ny togtur til landsbyen
chinghula(5 dager der)...for aa si det saann fikk vi vite at togturen skulle ta 4 timer(indian time), mn ups det tok vel 6 timer(norwegian time)...!
ble en artig tur...ingvild og maria fikk flere telefonnr og adr paa togturen, og fikk spandert litt godia paa 3 sukkersote unger..hehe!
vi ankom chinghula i 2 tiden..ble kjort til den kirken vi skulle besoke...huset til pastoren, hvor vi bodde, laa vegg i vegg med kirken. fikk alle maaltidene vaare servert inne i kirken, med avispapirer som duk, og med publikum!! maten her i india er forresten fantastisk!:)paa kvelden var d ung mote...danset, sang og hadde vitnesbyrd.
de to neste dagene var vi paa field visit sammen med pastoren i menigheten..da viste vi dramaet for diverse skoler, husfelleskap, og et par utendors moter og teselskaper med forskjellige pastorer i menighetene omkring...fredag var vi paa besok paa en tefabrikk...interessant!
lordag skulle vi paa bonnevandring paa grensa ril buthan(et veldig buddhistisk land..)mn desverre kom vi ikke inn i buthan, el gjennom grensen, saa vi maatte noye oss med aa be paa en restaurant v grensen...senere paa dagen skulle vi paa safari, mn fant ut av vi heller skulle staa opp kl 4 am neste dag aa se soloppgangen! paa kvelden var det igjen ung mote..viste dramaet vaart!
sondagen startet kl 4 am som jeg sa...ankom nesehornparken..ble kjort en times tid i jeep, for saa aa se ett nesehorn paa noen 100 meters avstand bak noen busker..veldig jalla..hehe nm vi HAR sett nesehorn!! heldigvis (for
maria) fikk vi litt plaster paa saaret naar vi satt oss paa elefantryggen!
goy goy!
kl 9 var vi tilbake til gudsjenesten..varte i 3 timer! phu! oyvind talte(veldig bh;)og betty og jacob hadde vitnesbyrd+ at vi sang!
toget vaart gikk t bake t silliguri kl 3..denne gangen tok turen bare 4
timer(heldigvis:)
naa er vi t bake t silliguri, etter en god natt sovn! skal besoke de som jobber paa nehemja senteret i dag. i morgen drar vi t pokrihabong(fjelllendsby). skal vaere der i 3 dager...satser paa a sende en mail etter d..
javel dette var en liten rapport fra oss i india..har det ellers veldig kjekt sammen paa teamet..skriver kommentarbok som sprer mye latter og glede..hehe!
ellers har maria ganske godt med friere og hun har klappet en kobra!
fortsett aa be om god helse(hatt litt mage stress!), og fine dager videre...!
stoor klem fra indiateamet
v/maria og ingvild

No comments: